Auto Anttila

Matkailuajoneuvot

CI- maahantuonti Suomeen aloitettiin vuonna 2017 

AutoAnttila on aloittanut uutena jälleenmyyjänä Turun alueella. Myimme 2010 -luvun alussa Pössl -retkeilyautoja. AutoAnttilalla on ollut henkilö- ja pakettiautojen myynti, matkailuajokauppa tulee jälleen luontevana ja vahvana lisänä sen rinnalle. Aisaparina myynnissä toimii Arin poika Arto Anttila.

CI on keskittynyt Suomessa puoli-integroituihin ja alkovimallisiin 170-hevosvoimaisella moottorilla varustetuihin Elliot- mallisarjan autoihin.

Elliot-mallisarjassa on huikeat 21 pohjaratkaisua, viisi alkovimallia ja kuusitoista puoli-integroitua ja alaslaskettavalla vuoteella varustettua puoli-integroitua. Elliot-mallien pituusskaala on 6,90–7,45 metriä. Elliot-mallien hinnat alkavat 59.900 eurosta.

Merkki on panostanut vahvasti Scandinavian markkinoihin. Kaikissa Suomeen tuotavissa Elliot-autoissa on Truma Combi 6E -lämmitin, lattialämmitys, lämmitetty ja eristetty harmaavesisäiliö ja 120 W aurinkopaneeli. Latttian vahvuus on 54 mm, seinien ja katon 31 mm. Eristemateriaalina on umpisoluinen vettä imemätön styrofoam-vaahto. Myös sisääntuloportaassa ja lokasuojissa on lisäeriste. Katto, seinä ja pohjaelementti on pinnoitettu lasikuidulla. CI Elliot on täysin puuvapaalla rakenteella oleva matkailuauto.

Kunnollinen ilmankierto, joka on tasaisen lämmön perusedellytyksiä on hoidettu CI-autoissa asianmukaisella tavalla. Seinäosastojen väliin on jätetty ilmarako,
joka varmistaa tasaisen ilmankierron ja tuuletuksen sekä estää tehokkaasti kondenssikosteuden muodostumista.

Elliot -autot ovat hiljaisia. Paksu seinä- ja lattiaelementti eristävät hyvin ääntä, lisäksi alapohjan ja alustarungon välissä on resonanssiäänen välittymisen katkaisevat välikappaleet.

Autoissa on korin värinen etupuskuri ja peruutuskamera. Suuri pohjaratkaisujen määrä, moottoroidut flex-space takasängyt sekä puoli-integroitujen autojen nostovuoteet mahdollistavat lukemattomat tilaratkaisut.

Ci Kyros retkeilyauto

Kyros-retkeilyautomallisarjassa on kuusi pohjaratkaisua, 5,41-metristestä poikittaisvuoteella olevasta K2- malliista 6,3 metriseen metriseen KYROS DUO-.malliin saakka, joka on rakennettu pitkittäisillä erillisvuoteilla.

Kyros- mallisarjassa on panostettu upealla tavalla designiin. Korkeakiiltokaapit ja kaunis tumman ja vaalean puu- ja sisustustekstiilien käyttö tuovat tomivan kontrastin.

Kyros-retkeilyautojen lähtöhintataso on 48 700 euroa.

www.ci.it

Myynnissä nyt

Ford Ci Elliot 85XT

2021, 0 km
69 995 €

Weinsberg R58 R58 Matkailuauto (SA) 3ov 2287cm3

2013, 42 000 km
43 900 €

Ci Elliot 86XT

2021, 0 km
70 432 €